Loading...

Παροχές Αίθουσας Εκδηλώσεων

Νο 101: Εκεί που η σκέψη συναντά την έκφραση

Στο χώρο εκδηλώσεων Νο101, κάθε σκέψη μπορεί να βρει την ιδανική της έκφραση και κυρίως την ευέλικτη πραγματοποίησή της. Χάρη σε ένα ευρύτατο πλέγμα συνεργασιών, οι παροχές που προσφέρονται από το Νο101 είναι πλούσιες, πολυδιάστατες και άμεσα υλοποιήσιμες. Ανεξαρτήτως επιλογής, διάθεσης ή συνδυασμού, κάθε βραδιά ή γεγονός που δημιουργήθηκε και προγραμματίστηκε να είναι μοναδικό, μπορεί να αποκτήσει τη δική του πινελιά που θα το κάνει και ξεχωριστό και ανεπανάληπτο.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Περισσότερες πληροφορίες, για δεξιώσεις Γάμου, Βάπτισης και διοργάνωση Event στην Αίθουσα Νο 101, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας στο τηλέφωνο 6977 326 260.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ Νο 101

Ο χώρος εκδηλώσεων Νο 101 της Χαριλάου Τρικούπη, στα σύνορα Κηφισιάς με Ερυθραία, είναι άμεσα, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμος, τόσο από κάθε σημείο της πρωτεύουσας, όσο και από την Εθνική οδό, για τους καλεσμένους από τις περιοχές εκτός Αττικής. Κι όμως, ο χώρος, ένα αριστοτεχνικό καταφύγιο αισθητικής, μπορεί να «ταξιδέψει» την ματιά, να «ανεβάσει» τη διάθεση και να οδηγήσει μια εκδήλωση εκτός των ορίων του συνηθισμένου και του πολυφορεμένου.

Όντας σε ειδικά επιλεγμένο σημείο, ο χώρος εκδηλώσεων Νο101, είναι μακριά από τα οικιστικά συμπλέγματα της περιοχής, χωρίς να γειτνιάζει με πολυκατοικίες και οικοδομικά τετράγωνα. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περιορισμός ωραρίου. Για την ακρίβεια, ο χώρος μένει με ανοιχτές τις πόρτες και την ένταση της μουσικής ψηλά, όσο παραμένει ψηλά η διάθεση, ακόμα και έως αργά το πρωί, ή και το… επόμενο πρωί.

Ιδανική εστία, από την πιο μεγάλη δεξίωση έως και το event περιορισμένων θέσεων.

Ο ειδικά διαμορφωμένος πολυχώρος του Νο101, έτοιμος να διαμορφωθεί ανάλογα με τις περιστάσεις ή τις προσωπικές απαιτήσεις, μπορεί σε πλήρη ανάπτυξη να φιλοξενήσει γαμήλια δεξίωση ή κοινωνική εκδήλωση της τάξης των 300 καλεσμένων. Επιπλέον, χάρη στην ειδική του διαρρύθμιση, μπορεί να χωριστεί σε αυτοτελείς ενότητες, κατάλληλες για ειδικές εκδηλώσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, όπως ένα επαγγελματικό σεμινάριο, μια εταιρική παρουσίαση ή μια press conference.

Κοσμοπολίτικη Ατμόσφαιρα, αριστοκρατική αίσθηση

Ο εξωτερικός υπαίθριος χώρος του χώρου εκδηλώσεων Νο101 αποτελεί μια αυτοτελή ενότητα, με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, ατμοσφαιρικό φωτισμό και διακόσμηση. Ένα δροσερό περιβάλλον ακόμα και για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες που μπορεί να φιλοξενήσει ιδανικά μια γαμήλια εκδήλωσή ή μια κοινωνική δεξίωση 300 καλεσμένων, ώστε όλοι να διασκεδάσουν ελεύθερα χωρίς το φόβο ή την κούραση της μακρινής διαδρομής, όπως γίνεται συνήθως στις περιπτώσεις των περιφερειακών κτημάτων.

Η ιδανική ατμόσφαιρα, στα μέτρα του χαρακτήρα και του budget

Χάρη στις συνεργασίες που έχει το Νο101 Events Hall, προσφέρεται μια πλούσια γκάμα λύσεων διακόσμησης που ανταποκρίνονται σε όλες τις στιλιστικές προτιμήσεις και βέβαια στο προϋπολογισμένο budget. Aπό τις minimal επιλογές έως τις ρομαντικές διαθέσεις, από το πολύχρωμο χαρούμενο μοτίβο του παιδικού party, έως το σοβαρό, στιβαρό ύφος ενός corporate event, από την fashion in-New York ατμόσφαιρα για τον εορτασμό ξεχωριστών γενεθλίων, έως και τη Nouvelle Vague μεταμφίεση του χώρου για το ball-masque που θα συζητηθεί, ο χώρος εκδηλώσεων Νο101 είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει tailor made και προσωποποιημένες λύσεις και επιλογές.

Άνεση χώρου και Επίπεδο Ασφάλειας για ελευθερία κινήσεων

Η υπευθυνότητα και συνέπεια του 101 parking staff, αλλά και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας αποτελούν εγγύηση για την πλέον άνετη εξυπηρέτηση των καλεσμένων, ώστε να αφήσουν τα κλειδιά τους και να επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στη δεξίωση.

Ανοικτό όλο το χρόνο για όλες τις εκδηλώσεις

Το Νο 101 Events Hall έχει all-time χαρακτήρα και λειτουργεί 24/7, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού ο χαρακτήρας του χώρου εκδηλώσεων είναι αειθαλής και προσαρμοζόμενος στο χαρακτήρα της εκδήλωσης. Έτσι, μπορεί να φιλοξενήσει και χειμερινούς και καλοκαιρινούς γάμους, βαπτίσεις σε κάθε ημερομηνία, εταιρικά event και κοινωνικές εκδηλώσεις όλες τις καθημερινές, συμβάλλοντας στην τήρηση του προγραμματισμού και τη διεξαγωγή μιας βραδιά χωρίς περιττό άγχος και αλλεπάλληλες αναζητήσεις.

Τόπος χαράς και για τους μικρούς καλεσμένους

Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει για μια δεξίωση το να είναι απασχολημένα τα παιδιά, περνώντας καλά και ποιοτικά, ο χώρος εκδηλώσεων Νο101 χωράει και τον τον απαραίτητο παιδότοπο για τους μικρούς καλεσμένους. Πάντα σε απόσταση αναπνοής από τους γονείς τους, τα μικρά παιδιά μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, τη διακριτική επιτήρηση του προσωπικού και κυρίως με τα κατάλληλα παιχνίδια για την ηλικία τους, ώστε να ζήσουν κι’ αυτά τη δεξίωση με τον καλύτερο τρόπο.

Η μουσική στο maximum της έντασης και της απόδοσης

Με ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και άριστη γνώση του ρεπερτορίου και των επιτυχιών όλων των μουσικών σχολών, το Νο101 Events Hall συνθέτει το soundtrack των πιο ευτυχισμένων στιγμών κεντρικών προσώπων, εορταζώντων και καλεσμένων. Και αυτό στο επίπεδο της έντασης που απαιτούν οι περιστάσεις, διακριτικά όταν χρειάζεται ένα μουσικό χαλί για την ώρα του γεύματος, κλιμακωτά ώστε να καλλιεργηθεί η ευχάριστη διάθεση, και… εκκωφαντικά όταν ανέβουν οι ρυθμοί και ανάψει το κέφι.

Ένας χώρος που λάμπει και υπερέχει ξεκάθαρα

Με προϋπηρεσία ως χώρος μαζικής εστίασης, ο χώρος εκδηλώσεων Νο101 πληροί κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Με εμμονή στην καθαριότητα και με ειδικό προσωπικό επιφορτισμένο με μόνο αυτήν την αποστολή, όλα τα σημεία του, από το WC έως και την τελευταία γωνία του υπαίθριου χώρου, αποδεικνύουν την ξεκάθαρη υπεροχή του Νο101, ως μοναδική επιλογή για μοναδική εκδήλωση.

Οι πιο νόστιμες εκδηλώσεις, υπάρχουν στο menu του Νο101

Με συνεργασίες με τις top εταιρίες catering στην Ελλάδα, η κουζίνα του χώρου εκδηλώσεων Νο101 αποτελεί την ιδανική έδρα δημιουργίας specialite με γεύσεις που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ορέξεις. Ασιατικές ή Ανατολίτικες, Παραδοσιακές ή Fussion, αρκετές συνταγές μπορούν να ετοιμαστούν εδώ, τα φαγητά διατηρούνται ζεστά και σερβίρονται σε ένα από τα πιο ξεχωριστά και «νόστιμα» «πιάτα» της αίθουσας Νο101, του μοναδικού και cozy μπουφέ του.

Χωρίς περιορισμούς και χωρίς όρια

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων No101, ακολουθώντας πιστά την αποστολή του στην προσήλωση στο χαρακτήρα κάθε εκδήλωσης, παρέχει επιπλέον μια σειρά από υπηρεσίες, που εμπλουτίζουν και ξαφνιάζουν ευχάριστα. Λιμουζίνες για τη μεταφορά των νεόνυμφων ή τιμώμενων προσώπων, οργάνωση γαμήλιων ταξιδιών από κορυφαία συνεργαζόμενα πρακτορεία, άμαξες για glamorous αφίξεις, στολισμό εκκλησίας αλλά και χώρου από αναγνωρισμένους διακοσμητές και wedding planners, εξειδικευμένες παιδοψυχαγωγικές ομάδες και animateur για παιδικά party και βαπτίσεις καθώς και έγκυρες προτάσεις για την επιλογή επαγγελματιών φωτογράφων και δεξιοτεχνών βιντεοληπτών.


Δεξιώσεις & Event - Αίθουσα Νο 101

Δεξιώσεις γάμου

Το Νο101, με την αίθουσα και τον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεων, αποτελεί σημείο αναφοράς φιλοξενίας. Μια μοναδική στο είδος της cozy maison που λούζεται στη λάμψη των βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, φωτίζοντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή των νεόνυμφων.

Μάθετε περισσότερα →

Δεξιώσεις βάπτισης

Ο χώρος εκδηλώσεων Νο101 αποτελεί το καταφύγιο χαρούμενων φωνών και παιδιών που τρέχουν σε ανοιχτό και ασφαλές περιβάλλον, γελώντας με δραστηριότητες από επιλεγμένες παιδο-ψυχαγωγικές ομάδες.

Μάθετε περισσότερα →

Events

Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του πολυχώρου Νο101, ο άριστος τεχνολογικός του εξοπλισμός, αλλά και η προϋπηρεσία του σε όλες τις μορφές διοργανώσεων και εκδηλώσεων, προσφέρουν εγγύηση επιτυχίας για τη διεξαγωγή multi-events.

Μάθετε περισσότερα →

Party Ενηλίκων - Παιδικό

Η ικανότητα του Νο101 Events Hall είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες και τον χαρακτήρα ενός party. Ενας χώρος εκδηλώσεων φιλόξενος, γίνεται ψυχή του πιο ξεχωριστού party, παιδικού ή ενηλίκων.

Μάθετε Περισσότερα →

No 101 - Events Hall
Χαριλάου Τρικούπη 101, 145 63, Κηφισιά
Τηλ.: 2108018478 - Κιν.: 6977326260
E-mail: info@no101.gr

Μία αίθουσα για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και Event, που συνδυάζει το class της minimal αρχιτεκτονικής με την απλότητα της μοντέρνας διακόσμησης. Η διακριτική γοητεία του πολυχώρου για εκδηλώσεις, η δημιουργία ατμοσφαιρικής διάθεσης και ο ειδικά σχεδιασμένος φιλικός φωτισμός, γεννούν αμέσως θετικά συναισθήματα και ευχάριστη διάθεση.
Νο 101 στα Social Media
Στοιχεία Επικοινωνίας
No 101 - Events Hall
Χαριλάου Τρικούπη 101, 145 63, Κηφισιά
Τηλ.: 6977 326 260
Email: info@no101.gr