Loading...

Αίθουσα για Party

Νο 101: Η ψυχή του Party είναι εδώ!

Η πραγματική ικανότητα του χώρου εκδηλώσεων Νο101 είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες και τον χαρακτήρα ενός party.

Με την ειδική διαρρύθμισή του, τον ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, τη λειτουργικότητα των χώρων του και τη δυνατότητα «κλεισίματος» αυτοτελών ενοτήτων, το Νο101 προσφέρεται άριστα σαν τον ιδανικό τόπο για τη συγκέντρωση εορταστική ή άλλη, για παρέες, φίλους, συνεργάτες και παιδιά.

Kαι αυτό γιατί ο ίδιος ο χώρος, θετικά φορτισμένος και ξεκάθαρα φιλόξενος, γίνεται αυθόρμητα ψυχή του πιο αξέχαστου και φαντασμαγορικού party, που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Περισσότερες πληροφορίες, για δεξιώσεις Γάμου, Βάπτισης και διοργάνωση Event στην Αίθουσα Νο 101, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας στο τηλέφωνο 6977 326 260.


Party Ενηλίκων

Ένας απολαυστικός χώρος, που κλείνει έξω από τις πόρτες του τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μια άνετη σάλα που γεμίζει από φίλους και πλημμυρίζει με αγαπημένες μουσικές. Δίσκοι που προσφέρουν γευστικά cocktails από τα χέρια τoυ mixologist του Νο101. Ευχάριστα διαλείμματα για την παρέα, σε άνετους sofa και τα top παιχνίδιa δράσης σε monitor υψηλής ανάλυσης. Μπάρα, με τα τα πιο αυθεντικά ποτά, από μια κάβα πλήρη σε labels και πεπαλαιωμένα whiskeys και κρασιά. Ο απόλυτος χώρος για ξεφάντωμα, άφοβα, χωρίς ωράριο, γκρίνια από γείτονες και περιορισμούς σε χώρο και διάθεση.

Το Νο101 Events Hall είναι εδώ για να φιλοξενήσει το Νο1 party από όλα όσα έχετε πάει μέχρι σήμερα.

Παιδικό Party

Ένας ασφαλής χώρος για party, με τα παιδιά αφημένα στη φροντίδα έμπειρων animateur για να διασκεδάσουν και, ταυτόχρονα, να ψυχαγωγηθούν. Σπιτική ατμόσφαιρα, εντός και εκτός, ώστε να νιώσουν άνετα και να ξεδώσουν με την ψυχή τους. Ενότητες χώρων, που γεμίζουν ένα από επιτραπέζια, παιχνίδια συμμετοχής και δραστηριότητας, φουσκωτές τσουλήθρες και κάστρα, και μια κουζίνα που «ψήνει» χορταστικές και υγιεινές λιχουδιές, για το απαραίτητο διάλειμμα για φαγητό.

Ο χώρος εκδηλώσεων Νο101 δεν αγαπάει απλά τα παιδιά. Αγαπάει να τα βλέπει να χαίρονται και να περνούν φανταστικά.


Δεξιώσεις & Event - Αίθουσα Νο 101

Δεξιώσεις γάμου

Το Νο101, με την αίθουσα και τον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεων, αποτελεί σημείο αναφοράς φιλοξενίας. Μια μοναδική στο είδος της cozy maison που λούζεται στη λάμψη των βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, φωτίζοντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή των νεόνυμφων.

Μάθετε περισσότερα →

Δεξιώσεις βάπτισης

Ο χώρος εκδηλώσεων Νο101 αποτελεί το καταφύγιο χαρούμενων φωνών και παιδιών που τρέχουν σε ανοιχτό και ασφαλές περιβάλλον, γελώντας με δραστηριότητες από επιλεγμένες παιδο-ψυχαγωγικές ομάδες.

Μάθετε περισσότερα →

Events

Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του πολυχώρου Νο101, ο άριστος τεχνολογικός του εξοπλισμός, αλλά και η προϋπηρεσία του σε όλες τις μορφές διοργανώσεων και εκδηλώσεων, προσφέρουν εγγύηση επιτυχίας για τη διεξαγωγή multi-events.

Μάθετε περισσότερα →

No 101 - Events Hall
Χαριλάου Τρικούπη 101, 145 63, Κηφισιά
Τηλ.: 2108018478 - Κιν.: 6977326260
E-mail: info@no101.gr

Μία αίθουσα για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και Event, που συνδυάζει το class της minimal αρχιτεκτονικής με την απλότητα της μοντέρνας διακόσμησης. Η διακριτική γοητεία του πολυχώρου για εκδηλώσεις, η δημιουργία ατμοσφαιρικής διάθεσης και ο ειδικά σχεδιασμένος φιλικός φωτισμός, γεννούν αμέσως θετικά συναισθήματα και ευχάριστη διάθεση.
Νο 101 στα Social Media
Στοιχεία Επικοινωνίας
No 101 - Events Hall
Χαριλάου Τρικούπη 101, 145 63, Κηφισιά
Τηλ.: 6977 326 260
Email: info@no101.gr